Zoeken
  • Mindful-li

Eerst geloven, dan zul je zien!


Lieve lezer,

In mijn tweede blog vertel ik wat meer over wat ik vroeger geloofde en hoe ik nu in het leven sta.

Mijn missie

Het is mijn missie om jou te helpen weer mentaal fit te worden, zodat je vervolgens ervoor kunt kiezen om weer bij jouw hogere bewustzijn te komen.

Ik ben ervan overtuigd dat hoe jouw leven nu is, het resultaat is van alles wat je tot nog toe in je leven hebt gedacht en waar je focus op lag. Het resultaat om je heen heb je zelf gecreëerd. Dit weet ik uit eigen ervaring en omdat ik mij inmiddels in heel veel zaken heb verdiept. Ik heb gelezen, geleerd en mij laten coachen. Mindset is allesbepalend geweest om te komen waar ik nu ben.

Wat ik vroeger geloofde

Op school al was ik altijd zeer prestatiegericht. Dat werd door mijn omgeving gestimuleerd en beloond. Of het nu op sportief gebied was, in de liefde, op school of op het werk. Presteren en productief zijn stonden synoniem voor succesvol zijn, maar ik dacht zo ook aardig en goed gevonden te worden. Tussen het krijgen van mijn drie kinderen door wisselde ik af en toe van baan en ik volgde bijna altijd nog wel een cursus of opleiding ergens. Voor mijn dertigste gaf ik leiding aan een flinke groep mensen op een school voor speciaal onderwijs. Dat heb ik niet heel lang gedaan. Ik moest aan deze mensen vertellen dat zij door bezuinigingen naar ander werk moesten uitkijken. Misschien was ik toen nog te jong voor dit werk, maar ik was vooral gevoelig voor de negativiteit die er bij kwam kijken. Toch denk ik dat ik vaak juist mijn kracht heb kunnen maken vanuit mijn empathische vermogen en mijn hooggevoeligheid in plaats van dat ik er last van had. Dat ik veel zaken juist positief kon ombuigen.

Wat ik later geloofde

Zoals ik in mijn eerste blog schreef, koos ik een aantal jaren geleden voor een nieuwe liefde. Deze liefde leek door veel mensen niet geaccepteerd te worden. Zowel in mijn directe omgeving als op mijn werk had ik met mensen te maken die vooral leken te oordelen. En ondanks het overwinnen van alle uitdagingen bij ons samengestelde gezin, ging ik alleen maar slechter over mijzelf denken. Toch wilde ik krachtig blijven. Sterk naar de buitenwereld. Het gevolg hiervan was dat ik op deze manier niet meer vanuit mijn hart leefde en ook letterlijk pijn in mijn hartgebied voelde. Ik had zo'n pijn dat ik zelfs ziek werd vlakbij mijn hart. Heel veel negatieve stress en niet meer leven vanuit mijn innerlijke kracht hebben er voor gezorgd dat mijn leven drie jaar geleden letterlijk even helemaal stil werd gezet. Ik denk dat mijn hormoonhuishouding op een gegeven moment uit balans is geraakt en ik daarom borstkanker heb gekregen. Volgens de doktoren zou ik niet lang meer te leven hebben. Ik was ongeneeslijk ziek. Het was onwerkelijk. Dit gebeurde toch altijd bij anderen? Was dit echt aan de hand? En alles heeft een reden toch? Hier kon toch geen boodschap achter zitten? Ik wist toen nog niets over de universele wet van het leven. De wet van aantrekking, waarbij alles uit energie bestaat en aandacht energie volgt. Ik was er van overtuigd dat ik altijd heel goed bezig was geweest. Ik deed toch altijd mijn uiterste best in alles? Dit moest wel gewoon pech zijn.


Wat ik nu geloof

Naast experimentele medicatie, waar ik voor koos, startte ik met affirmaties die op mij van toepassing waren en ik zei dagelijks met diepe overtuiging: 'Ik ben gezond'! Mijn motto werd: eerst geloven, dan zul je zien! Het was natuurlijk een enorm proces om te komen waar ik nu ben. Ik weet absoluut heel zeker dat ik nog heel lang samen met mijn schatten in dit mooie leven samen ben!


En ik weet ook heel zeker dat ik jou kan helpen een sterke mindset te ontwikkelen en het positieve naar je toe te trekken. Eerst zet ik mindfulnessbeoefening in om vanuit je hoofd weer in je lijf te komen en rust te ervaren. Vervolgens help ik je weer te komen bij wie je werkelijk bent, namelijk bij jouw innerlijke punt van harmonie en rust. Zodat je vanuit vertrouwen krachtige keuzes kunt maken en geluk ervaart. Op dit moment volg ik o.a. trajecten bij de I Amacademy en The New Business Women. Door wie ik allemaal geïnspireerd ben, zie je op mijn Instagramaccount https://www.instagram.com/mindful.li !

HAPPY! THANK YOU! MORE PLEASE! Door vanuit dankbaarheid en blijdschap te manifesteren, kun jij jouw droomleven creëren. En ook al lijkt dat niet altijd gemakkelijk, zeker als het om ziek zijn gaat... ik geloof erin! Het is mijn wens om mindfulness en meditatie toe te passen in mijn coaching om jou ook weer in je eigen kracht te zetten. En wat je wilt bereiken begint met een verlangen, zoals ik ook verlangde naar beter worden ook al zou dat volgens de buitenwereld niet gaan gebeuren. Wie weet kruisen onze levenspaden elkaar ook nog nadat je dit gelezen hebt.

En vraag je eens af: waar verlang jij eigenlijk naar?


20 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven
  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

©2020 door Mindful-li. Met trots gemaakt met Wix.com